Når det tar form.

Lite visste jeg om hvordan plata skulle bli da jeg først begynte. Men jeg ville at det skulle reflektere hvem jeg var/hvordan jeg tenkte akkurat da, at det skulle være en slags minnebok. En dagbok? En samling refleksjoner. Jeg lagde mange skisser som aldri ble noe mer enn skisser.  Jeg hadde ingen plan. Jeg begynte bare å synge. Det var egentlig litt tilfeldig hva som endte opp med å inspirere meg.

Sommeren 2016 vil for alltid skille seg ut for meg. Jeg var lykkelig, det var masse venner og kjærleik, reiser, sol, ferie, musikk og latter. Samtidig var mediebildet til tider helt svart. De to sakene som opprørte meg mest var Hemsedalsaken og skytingen i Orlando. Spor 3 – 5 handler om dette. Jeg har grått, jeg har følt avmakt, jeg har vært redd og jeg har stilt mange spørsmål om hva og hvorfor. Jeg klarer ikke å forstå det. Og det er denne dynamikken som fascinerer meg så voldsomt. Personlig lykke i møte med vissheten om det vonde. Hvordan det som skjer «der ute» allikevel påvirker meg og måten jeg tenker på, musikken jeg lager, tekstene jeg skriver. En manns handlinger blir en sang langt, langt unna.

Kontrastenes sommer. For meg, 7 spor på et album. Det gjenstår å se hvor lenge den sommeren vil prege meg.

 

One thought on “Når det tar form.

  1. Ingunn seier:

    💖

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s