Studiotid!

Jeg har vært i studio og spilt inn fire nye singler. De kommer susende neste år, og jeg gleder meg veldig til å presentere ny musikk. Jeg er jo alltid mest interessert i selve prosessen jeg da, skrive låtene, arrangere de, spille de inn og produsere de. Men det er jo også noe med å slippe de ut i verda.

Denne gangen har jeg spilt inn tre låter med Sveinung Hatløy Sætre i Hazelnut. Jeg spiller alt, bortsett fra bass. Der har jeg fått hjelp fra to flotte bassister, bare å glede seg!

One thought on “Studiotid!

  1. Lykke til !!!

    Den tir. 16. okt. 2018, 14:07 skrev Mari Klingen :

    > mariklingen posted: «Jeg har vært i studio og spilt inn fire nye singler. > De kommer susende neste år, og jeg gleder meg veldig til å presentere ny > musikk. Jeg er jo alltid mest interessert i selve prosessen jeg da, skrive > låtene, arrangere de, spille de inn og produsere de. M» >

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s