January

I januar jobbar eg mykje med Philipp Hans. Me har spelt saman i mange år, og me jobbar no med ein musikal. Det er spennande og re-starte gamle prosjekt, og sjå korleis veg musikken vil ta.

I februar kjem det to nye songar med gruppa 3G (ikkje gitar-gruppa!), og eg har fått lov til å vere med. Eg har arrangert songane (i lag med resten av SalmeKlang), eg korer, og eg har også vore co-produsent. Veldig stas å prøve det, det likte eg veldig godt og eg vil gjerne gjere meir av det.

Ellers jobbar eg i heimestudioet mitt. Veit ikkje heilt kva retning det tek, men eg morar meg.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s