Februar!

Travle februar!

Eg driv med booking. No er resten av året snart på plass, med vokalkurs, mesterklasser og det heile. Eg driv også å arrangerar koring for to forskjellige prosjekt, det er veldig interessant å kunne gjere det. Ein ting er jo når ein arrangerer eigne ting, det blir noko anna når ein skal forhalde seg til ein oppdragsgivar. Eg skal også til Atlanta, Georgia snart no, ser fram til å møte nye folk, oppleve og bli inspirert.

Kva skjer:
Mesterklasse på  Ansgarskolen, 7.mars.
Maxi-singelen til 3G er ute no, sjekk her!

Mitt idol frå barndomen er ute med ein ny song. Eg elskar den!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s