Travelt!

Kjære tid. Verda går fort. I helga var me i studio, spelte inn to av songane mine. Eg er så heldig som har så fantastiske vener, dei speler og syng så fint, songane mine veks og blir noko anna. Det blei langa dagar, men kva gjer vel det? På søndag var eg med på NRK sin innsamlingsaksjon, eg var med i bandet til Frode Alnæs. Me speler sleppkonsert på Herr Nilsen i kveld, faktisk. Sjå dette fine bilete frå gårsdagens gig:

Bilde

Om nokre veker skal eg på haustturné med SalmeKlang, me skal til vestlandet og trøndelag. Eg er så heldig, og eg elskar både hausten og jobben min!

Merkt , , ,

One thought on “Travelt!

  1. I am not sure where you’re getting your info, but great topic.
    I needs to spend some time learning much more or understanding more.
    Thanks for fantastic information I was looking
    for this information for my mission.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s