November, så langt.

Eg sang live på TV2s «God Morgen Norge» saman med Frode Alnæs, Hilde Norbakken og Adam Douglas her om dagen. Kjempestas, det er sjeldan eg gjer sånne korejobbar, men eg satte stor pris på å få vere med dei her. Gode folk!

Image Hilde Norbakken og eg

Eg har også vore på turné med dei fine gutane i SalmeKlang. Me flytta inn i ein bil og køyrde frå Vennesla og heile vegen opp til Svorkmo. Traff gode folk på kvar ein knaus, spelte fine konsertar og for meg personleg var det stort å kunne kome til heimbygda mi med bandet mitt.

Image

SalmeKlang utafor farmors gamle hus på garden heime.

Førstkommande søndag syng eg jula inn i Nittedal Kirke. Eg lovar julestemning!

Image

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s